Management.


Board

Chairman

Robin Stenman

Mr. Stenman, f. 1986, är Bolagets ordförande. Robin är VD och styrelseledamot i Tourn som är noterat på First North. Robin har lång erfarenhet inom programmering och har även studerat juridikstudier på Stockholms Universitet. Robin grundade Tourn 2010 och har sedan dess varit aktiv som VD i Tourn.

Board Member

Mathias Palmqvist

Mr. Palmqvist, f. 1994, är VD i Bolaget sedan Q1 2021. Mathias har arbetat som webbutvecklare sedan 2013 och grundade Orgo Tech (nu Hubso Group) och satt där som VD vid noteringen på Spotlight 2017. Under sin tid som webbutvecklare har Mathias arbetat med utveckling av webbplatser, system eller applikationer till bolag såsom Atlas Copco och Karolinska Universitetssjukhuset.

Board Member

Luca Di Stefano

Mr. Di Stefano, f. 1978, är investerare, styrelseproffs och grundare av ett flertal bolag inom media och IT och har haft aktiva roller som VD/operativt ansvarig och styrelseledamot för flera olika tillväxtbolag. Luca kommer senast från posten som delägare och verkställande direktör för den digitala marknadsföringsbyrån Brandson AB som senare köptes upp av Defsio Media AB.

Board Member

Marcus Petersson

Mr. Petersson, f. 1980, har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring och affärsutveckling och har haft ledande positioner i ett antal av de största online spelbolagen i Europa. Marcus har en Master of Science in Business administration från JIBS samt Bachelor in International Marketing från Auckland University of Technology.

Managment

CEO

Mathias Palmqvist

Administration

Marika Bonde

Finance

3-4 people

Mentor

Partner Fondkommission AB